De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

   

Workshops

Bij Yoga centrum De Bron kunt u voor alle gelegenheden workshops inhuren vanaf 1 uur t/m 3 uur tot de gehele dag. De workshops lenen zich erg goed voor familie-uitjes, bedrijfs uitjes of bedrijfs trainingen.

 

Klank ligconcert

Een heerlijke verwen avond voor je zelf.  
Door de geluidsgolven van de klankschalen en mijn stem worden al je cellen en je energie lichaam gemasseerd. Je ervaart  hierdoor diepe ontspanning en ruimte. Vast zittende energieën kunnen getransformeerd worden en weer gaan stromen. 
Ik gebruik mijn stem, de Sjamaan drum, ratel, Kristallen klankschalen, Tibetaanse klankschalen, regenstok en belletjes.
 
Voorafgaand de klank concert gaan wij wat lichte  lichaamsoefeningen doen om je energie banen te openen. De ervaring leert dat je makkelijker kan ontspannen en  je overgeven aan de klanken als je eerst lichamelijk actief bent geweest. 
Afsluitend, trakteer ik jou op een heerlijk kop thee.

datum, info, aanmelden
 

Klank en Yoga

Ervaar diepe heling door klanken!

Klanken zijn er overal om ons heen. Klanken kunnen je ziek maken, als je te veel blootgesteld wordt aan  lawaai, maar klanken kunnen je ook helen. Denk maar aan de eeuwen oude Mantra's ( Heilige klanken) die door herhaling je energie uitbalanceren en Sjamanen van alle windstreken die met behulp van klanken helen.

Zelf klank geven aan wat je voelt werk ook zeer helend en bevrijdend.

Wat gaan wij doen in deze bijzondere workshop?

  • Heel veel klank maken gecombineerd met de adem en lichaamswerk. smiley
  • In de yoga houdingen klank geven aan wat zich aandient.
  • Chakra klanken zingen voor heling en evenwicht
  • Afsluitend ontvang je een klankbad..

datum, info, aanmelden


Do-In Yoga

De yoga houdingen werken vaak in op bepaalde energie banen in het lichaam. Deze energie banen zijn ook verbonden met je organen, waardoor de strekkingen diep  doorwerken in je hele systeem.
In deze workshop leer je de samenhang tussen de meridianen en bepaalde asana's die vaker voorkomen in de yogalessen. Je krijgt hierdoor verdieping in je yoga beoefening en leer je houdingen bewust toepassen voor bepaalde "problemen" en ongemakken.
 
datum, info, aanmelden
 
 

 

Ervaring van een deelnemer

"Na een lange periode van allerlei lichamelijke klachten, zocht ik een “sport” die ik wel aan kon.  Zo kwam ik bij Yogacentrum De Bron, bij Gabriella terecht en ben er jaren gebleven. 
Het duurde een tijdje voordat ik mijn lichaam in balans had en de yoga oefeningen onder de knie kreeg. Mijn klachten werden minder en ik zat lekkerder in mijn vel.
Elke week ging ik er met veel plezier naartoe. 
De Bron is een gezellige yogaschool met persoonlijke aandacht. 
De yoga heeft mij dankzij Gabriella veel gebracht, zowel mentaal als fysiek."

Feeka

 

 

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 21-03-2016 .