De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

   

Stiltedag

Bijkomen en opladen met yoga, qigong en klank

Heb jij ook behoefte aan een time-out? Om een hele dag eens niet te zorgen, maar verzorgd te worden? Om volledig te ontspannen en zowel de tijd als je telefoon te vergeten? De Yoga Stiltedag bij Yogacentrum de Bron geeft je die kans.

Onder begeleiding van docenten Gabriella en Carolien brengen we met elkaar een dag door gevuld met yoga, qigong, klanken en meditatie. Dit doen we zoveel mogelijk in stilte, zonder gesprekken en zonder telefoon. Op die manier kun je je aandacht helemaal bij jezelf houden en er echt jouw dag van maken.

Tussen de lessen door is er genoeg tijd om datgene te doen waar jij behoefte aan hebt, maar waar je misschien niet genoeg aan toe komt: lezen, gewoon lekker liggen, wandelen of iets creatiefs. Wij zorgen voor een heerlijke vegetarische lunch en lekkere tussendoortjes.

Gun jezelf een dag om bij te komen en op te laden. We ontvangen je graag op zondag 18 november bij Yogacentrum de Bron!

Voor wie: Iedereen die behoefte heeft aan een dag voor ontspanning, bezinning en nieuwe energie. Ervaring met yoga of qigong is niet noodzakelijk.

Praktisch:
Datum:
zondag 18 november

De kosten voor de dag zijn 75 euro, inclusief alle lessen, lunch, koffie/thee en tussendoortjes. Dieetwensen kun je bij aanmelding aan ons doorgeven. Er zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je het prettig vindt, kun je je eigen matje meenemen.

Programma:

9.30     Inloop met koffie/thee

10.00    Hatha yoga met Carolien

11.00    Tijd voor jezelf

11.30    Qigong met Gabriella

12.30    Lunch

13.30    Stem-klank healing met Gabriella

14.15     Tijd voor jezelf

15.15     Yin-Yang yoga met Carolien

16.15     Slotmeditatie met Carolien en Gabriella

17.00     Einde

Docenten:

Gabriella en Carolien

Op de contact pagina, kan je je aanmelden.

 

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 01-10-2018 .